Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "VĂ€lkommen hem" by Ninni Schulman # Book PDF Kindle ePub Free

VĂ€lkommen hem

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VĂ€lkommen hem
  • Author : Ninni Schulman
  • Release Date : January 01, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1552 KB

Description

VÀlkommen hem, den femte delen i Ninni Schulmans populÀra serie om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund, Àr en drabbande kriminalroman om revansch och försoning.

En sensommardag fÄr Magdalena Hansson en inbjudan till en ÄtertrÀff med sin högstadieklass. Tanken Àr att de ska sova i klassförestÄndarens sommarstuga, precis som de gjorde en helg i nian. De ska Àta och umgÄs och gÄ pÄ spökvandring i skogen. Precis som dÄ.

Magdalena kÀnner bara olust. De senaste veckorna har hon blivit utsatt för grovt nÀthat och hon skulle mycket hellre tillbringa helgen tillsammans med Petter, som Àntligen Àr hemma frÄn Norge dÀr han numera jobbar. Men eftersom en av klasskamraterna idag Àr musiker och dokusÄpakÀndis Äker hon dit för att göra ett reportage till VÀrmlandsbladet.

PÄ festen faller alla tillbaka i gamla mönster. Allting spÄrar ur och Magdalena blir kvar mitt i kaoset. Sent pÄ kvÀllen hittas en av klasskamraterna brutalt mördad. Dagen efter hittas Ànnu en person i klassen död pÄ Hotell Monica. TillvÀgagÄngssÀtten verkar helt olika, men det mÄste vÀl ÀndÄ vara samma gÀrningsman? Vilket Àr i sÄ fall motivet? Och finns det fler i klassen som Àr i fara?


Download Free Books "VĂ€lkommen hem" PDF ePub Kindle