Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "VĂ„r egen lilla hemlighet" by Ninni Schulman # Book PDF Kindle ePub Free

VĂ„r egen lilla hemlighet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VĂ„r egen lilla hemlighet
  • Author : Ninni Schulman
  • Release Date : January 22, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1314 KB

Description

Vad hÀnder nÀr ingen ser?

"Jag vet att hon Ă€r död. Jag kĂ€nner det pĂ„ mig." 

VÄr egen lilla hemlighet Àr fjÀrde delen i Ninni Schulmans populÀra Hagforsserie. OavlÄtligt spÀnnande kriminalromaner om en verklighet som de flesta kÀnner igen sig i, lÄngt frÄn storstÀderna och idylliska semesterparadis.

En kvÀll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem frÄn sitt arbete och hennes make anmÀler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad pÄ sitt jobb och fruktar det vÀrsta.

Dagen dÀrpÄ hittas Anna-Karins bil övergiven vid vÀgkanten nÄgra mil utanför Hagfors. Polisen hittar spÄr av blod i bilen och man misstÀnker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men nÀr man börjar skrapa pÄ den prydliga ytan upptÀcker man att hon har mÄnga hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?

VÄr egen lilla hemlighet Àr en kriminalroman om makt, utsatthet och om det fruktansvÀrda som kan ske bakom lyckta dörrar. Och precis som i de tidigare böckerna fÄr vi följa journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.

"VÄr egen lilla hemlighet Àr mycket mer Àn en deckare ... Schulman vÀjer inte, det som hÀnder i boken kan ske i verkligheten. Hon Àr en av Sveriges frÀmsta kriminalförfattare och samhÀllsskildrare."

Kristian stadsbladet

"Ninni Schulman Àr en skicklig berÀttare pÄ mÄnga plan, och det Àr naturligtvis spÀnningen som stÄr i centrum för berÀttelsen."
Dagens Nyheter


"I VÄr egen lilla hemlighet lÀgger sig Schulman vÀldigt nÀra Katarina Wennstams feministiska spÀnningsromaner. ... Romanen, som utspelas under nÄgra dagar runt Valborg, Àr rakt berÀttad och smart konstruerad med en stadigt ökande spÀnning och flera överraskande vÀndningar."
Göteborgs-Posten


"Ninni Schulman har vid det hÀr laget utvecklat en fin kÀnsla för att aldrig lÄta den stora dramatiken, klyschorna eller genreförvÀntningarna ta överhanden. Hon hÄller sig nÀra intill huvudpersoner och Àven offer och anhöriga. VÄr egen lilla hemlighet handlar dessutom till stor del om allt det som döljs bakom polerade familjefasader och det Àr betydligt mer skrÀmmande Àn den mest rafflande seriemördarhistoria. Ninni Schulman lyckas göra verkligheten precis sÄ skrÀmmande som den kan vara. Som vanligt har hon ocksÄ utrymme för fina och verklighetsförankrade skildringar av sÄ vÀl polisernas som Magdalena Hanssons arbetsmiljö utan att det kÀnns pÄklistrat. I alla stillsamhet skriver Ninni Schulman helt enkelt riktigt, riktigt bra kriminalromaner som förtjÀnar mÄnga lÀsare. SjÀlv har jag utvecklat ett litet beroende av hennes huvudpersoner och ser fram emot att följa dem i mÄnga, mÄnga fler böcker."

SkÄnska Dagbladet


"VÄr egen lilla hemlighet Àr en obehaglig studie i vardagsvÄld och övergrepp i nÀra relationer. ... en mycket spÀnnande och bra kriminalroman. Rent av Schulmans bÀsta."

Östgöta Correspondenten

"Det Àr spÀnnande, vÀlskrivet, ibland otÀckt men framför allt vÀldigt, vÀldigt bra. Efter att ha lÀst samtliga hennes böcker, det hÀr Àr den fjÀrde i ordningen, kan jag konstatera att det hÀr Àr den bÀsta. ... Mitt enda rÄd till den som Ànnu inte lÀst boken Àr: Gör det! Ni kommer inte att Ängra er!"

VĂ€rmlands Folkblad

"Jag hade svÄrt att lÀgga ifrÄn mig boken som Àr fÀngslande och lÀttlÀst Àven om skildringarna av ett par olyckliga familjeförhÄllanden framkallar rysningar hos lÀsaren."

TranÄs-Posten

"Hon bygger upp en spÀnning och lÄter texten accelerera ju nÀrmare bokens klimax lÀsaren k


Free PDF Books "VĂ„r egen lilla hemlighet" Online ePub Kindle