Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Vérember" by Robert Pobi # Book PDF Kindle ePub Free

Vérember

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Vérember
  • Author : Robert Pobi
  • Release Date : January 17, 2012
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1690 KB

Description

A gyilkos

A csendes amerikai tengerparti üdülőhelyen, Montaukban egy szadista gyilkos lesi áldozatait. Csak a megfelelő pillanatot várja, hogy lecsapjon, és szabadjára engedje végtelen gyűlöletét.


A védelmező

Mike Hauser seriff körzetében brutális gyilkosság áldozataira bukkannak: a fiatal nőt és kisfiát elevenen megnyúzták. A tetthelyen egyetlen nyomot sem találnak, semmi sem utal az elkövetőre, és még csak sejteni sem lehet az indítékait. A seriff tudja, hogy a szörnyű bűncselekmény felderítése meghaladja az erejét. Olyan segítőre van szüksége, aki korábban már sikeresen elbánt hasonló szörnyetegekkel.


A bosszúálló

Jake Cole az FBI-nak dolgozik. A tetovált férfi egyedülálló képességgel rendelkezik: a tetthelyek tanulmányozása során felismeri a gyilkosok sajátosságait, egyedi azonosítójukat, ahogy ő nevezi, a „névjegyüket”. Amikor bekapcsolódik a tengerparti ügy kinyomozásába, rádöbben, hogy a gyilkos ugyanúgy végez áldozataival, ahogyan harminc évvel korábban Jake édesanyját is meggyilkolták. A munka ettől a perctől személyes ügyévé válik…


Könyörtelen versenyfutás kezdődik az idővel, Jake-nek meg kell találnia a gyilkost, mielőtt a „Vérember” kapná el őt…


Free Download "Vérember" PDF ePub Kindle