Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "VĂ„ld vid vatten" by Helena Sigander # eBook PDF Kindle ePub Free

VĂ„ld vid vatten

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VĂ„ld vid vatten
  • Author : Helena Sigander
  • Release Date : January 07, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1816 KB

Description

Thriller, 45 kapitel, 86 955 ord
35-Äriga psykologen Irma Olsson Àr gift och har barn. Hennes glupskhet pÄ sex Àr omÀtlig. För sex Är sedan krÀvde hennes Àlskare att hon skulle ge upp sitt vÀl fungerande liv och gifta sig med honom. FörvÄnat avböjde hon och gjorde slut.
Irma Olsson blev straffad av Àlskaren som varken insett vad villkoren som Àlskare till en gift kvinna innebar eller förstÄtt Irmas kÀrlek till sin make samt att leva utan inskrÀnkningar. Irma blev svÄrt misshandlad av mÀn som hatar kvinnor.
NÀr berÀttelsen börjar Àr Irma Olsson pÄ vÀg att utkrÀva upprÀttelse. Till samma plats anlÀnder hennes make och tvÄ fiskekamrater, alla vÀnner till den f d Àlskaren.
Med förfÀrande precision gÄr en enkel plan i stöpet. En smula sömnig, alkohol- och knarkpÄverkad lekfull manlig ledighet kompliceras av förvecklingar, förtvivlan och mord.
Thrillern VÄld vid vatten handlar om mÀn och kvinnor i ett dysfunktionellt samhÀlle. Slumpvis har jag placerat byn i det vackra i HÀlsingland.
Ett brödraskap sedan nÄgra generationer, har dÀr skapat en patriarkalisk struktur med mansnormer som förtrycker, förnedrar och förminskar kvinnor. Det hela Àr osvenskt och förfÀrande 2015. Men det hÀnder i Sverige, genomförs av svenska medborgare. FörutsÀttningarna för det Àr goda dÀrför att gemene man vÀljer att se bort.
Man kan lÀsa boken som en parallellitet till Dawah-rörelsens osvenska klan-och normsystems utbredning i förorterna till Stockholm Är 2015. FrÀmst kvinnor fÄr sina friheter beskurna av sjÀlvutnÀmnda sharia-poliser.
Man kan ocksÄ lÀsa VÄld vid vatten för den stegrade spÀnningens skull.


Free PDF Books "VĂ„ld vid vatten" Online ePub Kindle